Saturday, September 10, 2011

Tarian Kelab

Aku suka menari. Aku suka Kpop juga. Kelab? aku pernah masuk Kelab Disney Malaysia yang popular dengan Abang Naz dulu tu sewaktu aku masih disekolah rendah lagi. Gengsterkan? kecik-kecik dah pandai masuk kelab.

Berbalik kepada Menari+Kpop+Kelab, terdapat dua lagu korea yang berpotensi membuatkan aku menari tanpa aku sedari dimana-mana kelab.




2PM - Hands Up
Lepas aku menyaksikan video ini, aku mula tertanya-tanya dimana aku hendak mencari baju yang dilengkapi lampu LED bling-bling untuk aku pakai untuk ke kelas buka sem bulan 9 nanti. Memang gaya seorang mahasiswa cemerlangkan pergi kelas dengan pakaian macam orang nak pergi clubbing?




T-ara - Roly-Poly

Okay, okay. Mungkin dengan memakai baju bling-bling like LED itu agak melampau sikit (tapi itulah keremajaan bukan?) bagaimana dengan lagu rancak disertakan dengan tarian cucuk langit stail 80-an pula? masih lagi cool bukan?


PS: Bloggers mana mampu menari Roly-Poly dengan betul? Cepat kenalkan aku dengan dia sebelum semester baru aku bermula.

8 comments:

  1. roly apa tu aku xpandai... tapi twist aku pandai... ngehehhehehhh

    ReplyDelete
  2. Amin: Kalau tak boleh ber-roly. ber-ronggeng nak?

    ReplyDelete
  3. Amboi. Jom ah clubbing. Hahahaha

    ReplyDelete
  4. Kaio: Jom. Dushum Dushum Dushum * efek bunyi lagu kelab*

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  6. K-Pop.

    Pfft.

    Tak jadi nak lepak lama kat sini.
    Gua nak balik. Bai.

    ReplyDelete
  7. Azuwan: Memang wow

    Ungu: Bai, sila datang lagi.

    ReplyDelete